Objednávky přijaté do 19. 12. do 12:00 stihneme doručit do Vánoc. Objednávky s platbou předem odesíláme až po přijetí platby. ×

LEGO® Minifigurky 71031 Studio Marvel

• Ještě více neuvěřitelných postav! Sbírejte sáčky ze série LEGO® Minifigurky: Studio Marvel (71031), které si můžete vystavit nebo s jejich pomocí rozšířit již tak rozsáhlé herní možnosti. Úžasný dáreček pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.

• Co na vás v sáčku čeká? 1 z 12 jedinečných sestavitelných minifigurek, a k tomu navíc 1 nebo více doplňků. Dokonalý přírůstek do každé LEGO® sbírky, kterým se můžete pochlubit nebo se jím inspirovat při přehrávání nových příběhů.

• LEGO® minifigurky osloví všechny děti od 5 let. Podnítí jejich představivost a pomohou jim rozvíjet kreativitu a sebedůvěru prostřednictvím hry – ať už se na tvůrčí dobrodružství vydají samotné, nebo s kamarády.

• Tyto kvalitní sestavitelné minifigurky a doplňky z limitované edice poslouží jako speciální dárek nebo překvapení, které obohatí stávající sady o ještě více akce.

• Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání.

• LEGO® dílky pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili soulad s těmi nejpřísnějšími bezpečnostními normami.

© 2021 Hračky-Kong.cz | LEGO® a LEGO logo jsou ochrannými známkami společnosti LEGO Group. © 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. Všechna práva vyhrazena.“ - Stavebnice LEGO, Stavebnice Bionicle, Duplo, stavebnice LEGO City, LEGO Atlantis, LEGO Toy Story, LEGO Star Wars, LEGO Castle, Duplo, LEGO Bionicle, Mindstorms. Značka, logo a LEGO figurka jsou ochrannými známkami LEGO Group a zde jsou použity na základě zvláštního povolení.


Webdevel s.r.o.