LEGO® Technic 42130 BMW M 1000 RR 42130

Zažehněte jiskru své vášně. Nenechte se ničím vyrušovat. Dostaňte se do zóny dokonalého soustředění. Je tu model BMW M 1000 RR od LEGO® Technic. Tato replika v měřítku 1:5 je doslova nabitá autentickými funkcemi, včetně funkční převodovky se 3 rychlostmi (a neutrálem), řetězového pohonu a řadového motoru se 4 písty. Vychutnejte si fascinující projekt, na jehož konci na vás čeká úchvatný model motorky, který se bude skvěle vyjímat i na výstavce.


Litujeme, produkt není aktuálně dostupný.
Možná vás ale zaujmou podobné produkty umístěné níže nebo nám napište na info@hracky-kong.cz
  • Stavebnice pro dospělé – Nastartujte svou kreativitu pomocí parádního modelu. Replika BMW M 1000 RR (42130) od LEGO® Technic je ideální pro dospělé se zájmem o tvůrčí projekty.
  • Spousta funkcí – Objevte autentické detaily tohoto modelu v měřítku 1:5, včetně převodovky se 3 rychlostmi (a neutrálem), řízení, předního a zadního odpružení, řetězového pohonu a motoru se 4 písty.
  • Stylový vzhled – Obdivujte kombinaci červené, bílé a modré barvy, včetně kultovního loga BMW. Tvůrci modelu neopomenuli jediný detail – od pneumatik až po čelní sklo.
  • Úchvatný dárek pro fanoušky BMW – Tento působivý model bezpochyby nadchne všechny milovníky motorek. Byl navržen speciálně pro dospělé a nabízí pohlcující zážitek, na jehož konci na vás čeká stylový výstavní kus.
  • Měřítko 1:5 – Tento prémiový model (do rozměrů se nezapočítává podstavec) měří přes 27 cm na výšku, 45,5 cm na délku a 17 cm na šířku.
  • Pochlubte se svou vášní – Součástí sady je také podstavec a závodní blok. Působivý model motorky na sebe strhne pozornost a stane se častým tématem vašich konverzací s přáteli.
  • Opravdová spolupráce – Tato stavebnice je výsledkem partnerství společnosti BMW a týmu designérů LEGO® Technic.
  • Model od LEGO® Technic pro dospělé – Součást modelářských stavebnic pro dospělé, které umožňují nahlédnout do světa techniky v rámci pohodového stavitelského projektu.
  • Kvalitní materiály – Kostky LEGO® Technic splňují ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží.
  • Bezpečnost na prvním místě – Dílky LEGO® Technic pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.
Zažehněte svou vášeň

Zažehněte svou vášeň

Ponořte se do originálního projektu a postavte si repliku BMW M 1000 RR v měřítku 1 : 5.

Vstupte do světa odpočinku

Vstupte do světa odpočinku

Hoďte starosti za hlavu a objevte zónu čisté radosti s pohlcujícím stavitelským zážitkem pro dospělé fanoušky motocyklů.

LEGO® Technic BMW M 1000 RR

Autentické zpracování

Autentické zpracování

Model se pyšní řadovým motorem se 4 písty a řetězovým pohonem.

Ikonická značka

Ikonická značka

Nesmí chybět nezaměnitelná loga BMW a M.

Stylový výstavní kousek

Stylový výstavní kousek

Model je doplněn o cedulku se zajímavostmi o motocyklu.

Řada zábavných prvků

Řada zábavných prvků

Detailní replika nabízí 3stupňovou převodovku s neutrálem, funkční řízení i přední a zadní odpružení.

Skvělý dárek pro milovníky motorek

Skvělý dárek pro milovníky motorek

Ať už se rozhodnete odměnit sami sebe, nebo obdarovat někoho blízkého, touto působivou stavebnicí zaručeně potěšíte.

Možná Vás zaujmou i následující produkty